Toimitusehdot

 

Asiakaspalvelu

 

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin maanantaista perjantaihin klo 10:00 - 16:00. Voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@kukkarokauppa.fi tai soittaa numeroon 040 843 5007. Arvostamme mielipidettäsi! Otamme mielellämme vastaan palautetta niin palvelustamme, tuotevalikomastamme kuin verkkoputiikkimme toiminnasta.

 

 

Tilaaminen

 

Voit tilata tuotteita käyttämällä verkkokaupan ostoskoria. Tilauksesi vahvistetaan sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Jos et kuitenkaan saa vahvistusta tilauksestasi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@kukkarokauppa.fi, 040 843 5007.

Kukkarokauppa on EA-Designin verkkokauppa. EA-Designin tuotteita voit ostaa myös messuilta ja tapahtumista. Verkkokaupan valikoima saattaa hieman erota tapahtumien valikoimista.

Huomioithan, että tilauksesi on vahvistettu vasta, kun saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

 

Ketkä voivat tilata:

Kukkarokauppa.fi verkkokaupasta voivat tilata niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Tilaajan pitää olla joko 18 vuotta täyttänyt tai hänellä pitää olla holhoojan (yleensä vanhempien eli äidin tai isän) suostumus. Kukkarokauppa pidättää oikeuden tilauksen eväämiseen.

 

 

Rekisteröityminen

 

Rekisteröityminen on verkkokaupassamme vapaaehtoista. Huomaathan, että tarvitsemme kuitenkin joitain tietoja sinusta voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi.

Yksityisyyssuoja-sivulla kuvataan tarkemmin henkiökohtaisten tietojen keräämiseen ja käsittelyyn liittyvät toimintaperiaatteet.

 

 

Tuotteiden hinnat

 

Tuotteidemme hinnat ovat eurohintoja ja sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

 

Toimitus

 

Voimme toimittaa tuotteita myös lahjaksi suoraan lahjan saajalle. Ilmoitathan tällöin tilauksen yhteydessä lahjan saajan nimen ja yhteystiedot.

 

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Muualle kuin Suomeen toimitettavien tilausten tilaajia pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@kukkarokauppa.fi

 

Toimitustavat

Kaikki Kukkarokaupan toimitukset tapahtuvat Postin (Itella Oyj) välityksellä, elleivät kuluttaja ja Kukkarokauppa muuta erikseen sovi. Pienet tuotteet lähetetään postituskuoressa suoraan toimitusosoitteeseen. Isommat lähetetään postipakettina. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat postilta saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi.

 

Toimitusaika

Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3 - 5 arkipäivää. Liiketoimintamme liikkuvasta luonteesta johtuen toimituspäivät ovat tiistai ja perjantai. Voit myös esittää toimitusaikatoiveita osoitteeseen asiakaspalvelu@kukkarokauppa.fi.

 

Käsittely- ja toimituskulut

Käsittely- ja toimituskulut Suomessa on 5,00 €/tilaus. Emme toimita tilauksia postiennakolla. Kukkarokauppa ei vastaa kadonneista lähetyksistä.

 

Viallinen tai vaurioitunut tuote

Viallisesta tai kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme välittömästi kuitenkin korkeintaan 24 tunnin kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Myyjä korvaa viallisen tai kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen ensisijaisesti uudella vastaavalla tuotteella. Mikäli tämä ei ole mahdollista, ostajalle hyvitetään hänen maksamansa rahasuoritus kokonaisuudessaan.

 

Tuotteen vika tai sen kärsimä vaurio tulee määritellä ja dokumentoida asianmukaisella tavalla. Viallinen tai vaurioitunut tuote tulee lähettää myyjälle tarkastusta varten. Kukkarokauppa ei toimita uutta tuotetta tai hyvitä tuotteen hintaa ennen kuin vika tai vaurio on voitu todentaa.

 

 

Palauttaminen

 

Palautusoikeus ja -ehdot

Kukkarokaupan asiakkailla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Asiakas voi palauttaa tuotteen, mikäli:

  1. Tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Kukkarokauppaan 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta
  2. Tuote on käyttämätön
  3. Tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella
  4. Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla.

Palautusoikeus ei koske asiakasta varten valmistettuja tilaustuotteita.

Voitte käyttää tilauksen palautukseen peruutuslomaketta, jonka linkki on sivupalkissa vasemmalla, tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla, asiakaspalvelu@kukkarokauppa.fi

 

Maksutavat

 

 

Maksu pankkipainikkeilla

 

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

 

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! 

 

Maksut luottokorteilla

 

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

 

 

Kaikissa tilaukseen liittyvissä asioissa tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse: asiakaspalvelu@kukkarokauppa.fi